Pagina's

vrijdag 29 april 2011

lekker thuis en verjaardag!
gister rond de middag was ik lekker thuis, marcel was ook vrij dus die heeft mij opgehaald :) marcel had ons flatje versierd dus ik voelde me gelukkig wel een beetje jarig!

smiddags zijn me oma, Esmee en tante heel even langs geweest even een stukje van mijn taart proeven :) savonds zijn mijn ouders en schoonmoeder en Matthijs en Sabine nog even geweest. was gezellig maar toch wel vermoeiend dus heb vann8 dan ook heerlijk geslapen..nu even om de spullen voor me infuus wachten en vanmiddag even lekker naar mams in de tuin zitten als het kan met het weer..

ik heb van me mannetje een mooie gouden ring gekregen en van mijn ouders en opa, oma en oma een mooie nieuwe oilily tas + portemonee. ook heb ik nog een diep bord van blond service gekregen van mijn ouders die ik nog niet had :) verder heb ik van me werk een mooie bos bloemen gekregen en van mijn oma een klein fleurig bosje bloemen en van vrienden heb ik een hele mooie grote bos bloemen gekregen dus ik heb allemaal gezelligheid in ons flatje :)hier wat foto's van de cadeau's en me taart:4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie ring zeg, wauw!

  Moio dat je een fijne dag hebt gehad.

  xxx Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een hele mooie ring! Goeie smaak heeft 'ie ;). Fijn dat je zo'n leuke dag hebt gehad en uiteindelijk toch gewoon thuis kon zijn.

  Xx, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat een mooie cadeau's! En die ring is idd super!

  x Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kado's heb je gehad. Vooral de ring. Tof dat je het thuis kon vieren en het een geweldige dag is geworden.

  X Ad

  BeantwoordenVerwijderen