Pagina's

zondag 24 april 2011

1e nachtje in het ziekenhuis

gister een rare en vermoeiende dag, rond een uur of 12 kwam de zaalarts nog even langs om te kijken hoe het met me was. dus maar afwachten of de kuur aanslaat en dan lekker naar huis, was wel een minpuntje..toen ik in me kamertje kwam was die helemaal niet schoon gemaakt:S dus dat vonden we niet zo fijn lag nog vanalles op de grond in de douche lagen nog allemaal handdoeken en de tafel enzo was ook niet schoongemaakt, terwijl ze juist zo streng beleid hebben voor de cfers en er had een cfer gelegen voor mij want er lag creon op de grond;)
dus maar even geklaagd bij de zaalarts, de verpleging is naar de schoonmaakster gegaan en die heeft alsnog me hele kamertje schoongemaakt.
gistermiddag nog heel veel gehoest..wel even lekker naar buiten geweest ff lekker frisse neus gehaald. savonds was ik aardig rustig heb niet echt veel gehoest, vannacht dan ook een goede nacht gemaakt van kwart over 11 tot kwart over 8 geslapen dat is voor de afgelopen nachten erg veel. nu heb ik wel heel erg last van me ribben en me keel van het vele hoesten dus dat is minder..maar veel waterijsjes eten :) dat is lekker verkoelend voor de keel ;)
straks lekker douche en aankleden en dan komt mijn lieve mannetje weer, en mijn ouders komen vandaag ook nog en vanavond komen Matthijs en Sabine ook nog ff langs..toch wel gezellig voor de pasen anders zit je ook maar zo alleen.


hier is mijn adres:
Erasmus MC
Rianne van Waas
afdeling SV kamer 211
postbus 2040
3000 CA Rotterdam

7 opmerkingen:

 1. hahaha oops sorry dat was mijn kamer :) Succes met je opname!

  xxx daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. rgyugrgt5yugtuetrt5u4yt6758t45u767rt8rt7riy648765487t564t6t75765487583875578888888888888888565t6578565 555556755555656567575 457565frtiigjrdjjdyswtytduyrdtyedyeyyutfrgawftgnrsatgsuhjngfftgterytytrtrytryrtrytetrtrrrrtrrttttttttttrrttrr

  ssssssssssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

  (lieve rianne ik vind het niet leuk dat je in het ziekenhuis ligt dan kan ik niet met je spelen groetjes en een dikke zoen van Sam ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Had je al een sms gestuurd, maar dan ook nog maar een berichtje hier ;-)
  Ik hoop dat je al wat minder benauwd bent, lekker dat je goed geslapen hebt (ik weet nu ook dat dat soms wel eens heel lekker is ;-) kom je weer een beetje van bij!
  Heb je morgen al plannen met bezoek?
  Weet nog niet hoe het hier loopt, maar misschien kan ik morgen langskomen?
  ik hoor of lees het wel!

  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WAt vervelend dat je in het ziekenhuis de Pasen moet door brengen. Hopelijk knap je snel op zodat je weer lekker naar huis kan.
  Beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He Rianne,

  Weet niet of je mijn vorige berichtje hebt ontvangen (was via je oude site). Dus ook nog maar eens hier.

  Balen hoor, weer naar het ziekenhuis. Met pasen. En ik lees net (bericht Nelianne) ook met je verjaardag. Sterkte en beterschap.

  Kan ik morgenavond langs komen? Of heb je het al druk? Wat zijn de tijden in het ziekenhuis waarmee ik rekening moet houden?

  gr
  Maurits

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hey maurits,

  de bezoektijd savonds is van 18.00 uur tot 19.30
  vanavond komen er al wel wat mensen dus je moet maar even kijken of je komt.

  groetjes Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heej Rianne,

  hoe is het nu met je?
  is je arts al langsgeweest??
  hoop dat je vrijdag weer lekker naar huis kan..

  groetjes Nelianne

  BeantwoordenVerwijderen