Pagina's

woensdag 8 september 2010

8. A moment

Er zijn zoveel leuke en minder leuke momenten in mijn leven geweest! het mooiste moment van mijn leven was natuurlijk onze trouwdag dat was echt een super mooi dag! ook hele mooie momenten waren de momenten dat mijn zus mij heel erg betrok bij haar zwangerschap, bij Elroy de eerste vond ik dat best moeilijk omdat ik zelf niet echt goed in staat ben om kinderen te krijgen, het kan wel maar.. Bij Elroy heb ik meegedacht met de namen verzinnen en een heel aantal keer mee geweest naar de verloskundige en ook bij andere kleine dingetjes betrok ze me wat ik erg leuk vond. bij Thessa de 2e ben ik mee geweest naar de echo en wist ik ook al wat het werd en hoe het ging heten dus dat vond ik natuurlijk wel super leuk!
inmiddels is Elroy 21 maanden oud en thessa 3,5 maand oud.. ik ga regelmatig naar me zus en ik vind het heerlijk om met Elroy in bad te gaan en met Thessa te knuffelen en geluidjes te maken, voor haar te zingen enzo.. ik kan zo nog wel heel erg lang doorgaan! ik ben gewoon blij dat de band met mijn zus en de kids heel erg goed is ze zijn altijd erg blij om me te zien!

2 opmerkingen:

  1. ahh kei lief :) schattige kindjes ook :)
    liefs marion

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik jouw verhaal zo lees, dan wordt ik er nog meer bewust van hoe mooi het is als je zus kindjes krijgt. Mijn zus en haar vriend hebben ook besloten om voor kindjes te gaan, en ik wordt er ook dicht bij betrokken.. dat vind ik ook SUPER fijn! Vooral omdat kinderen krijgen voor mij moeilijk zal worden.. Maar toch, het is wel een mooie betekenis als die kleine boefjes dan zoveel waardering in jouw leggen.

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen