Pagina's

woensdag 1 september 2010

2. My first Love

pfff mijn eerste liefde..

de eerste keer dat ik echt verliefd was toen was ik denk 12 of net 13, dat was iemand die bij ons in de buurt woonde. mijn overbuurmeisje Kim die op dezelfde basisschool zat als mij en waar ik s'avonds als we in bed lagen gingen kletsen uit het raam..

we vonden allebei Maik leuk..haha dat is meestal zo op die leeftijd he dat je allemaal dezelfde jongen leuk vind. in die tijd gingen we een paar keer per weerk vrijzwemmen in het spadersbad wat gewoon een wedstrijdbad is. op een gegeven moment sloeg de vonk over en zijn we een hele poos als vriendje en vriendinnetje door het leven gegaan haha op die leeftijd steld dat nog niet zo heel veel voor. maar toen we 2 jaar ouder waren was het wel andere koek ;) haha na ruim 3 jaar vond hij een ander leuk dus zijn we ermee gestopt voor mij wat moeilijker als voor hem want hij ging door met een ander en ik moest zelf verder.. we hadden een vast groepje van 8 personen waar we altijd mee omgingen dus ik zag ehm ook elke dag dus dat was wel ff gek..maar k was er wel snel overheen weer lekker van alles doen met je vriendinnen enzoo..

dus dat was mijn first love !

3 opmerkingen:

 1. Echt leuk zo om te lezen van 'iedereen'! Zo schattig, al die verhalen. Maar eh..jij bent dus 3 jaar lang met dat vriendje geweest waar je op je 12e of 13e wat mee kreeg? Wow, dat vind ik wel echt lang voor die leeftijd! Ik was geloof ik een laatbloeier, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. echt leuk zo die verhalen lezen. en ben je daar 3 jaar mee gegaan op je 12e dat is indd best lang voor die leeftijd. leuk joh

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahah jaa iets meer dan 2 jaar maja dat was niet echt normale verkering haha alleen handje vasthouden in het begin..en later wel gezoend
  hahah

  BeantwoordenVerwijderen