Pagina's

woensdag 1 september 2010

1. Introduce yourself

Ik ben Rianne Immerzeel, en inmiddels ben ik mevr. R van Waas-Immerzeel,
ik kwam op 28 april 1987 om 15.16 ter wereld. ik heb 1 zus jacqueline(26) inmiddels alweer 4 jaar getrouwd met Jechiel(26) en hebben samen 2 kindjes Elroy(20 maanden) en Thessa(3 maanden)
ook heb ik een broer Matthijs(24)die sinds juni samenwoont met zijn vriendin Sabine(21)en dan heb ik ook nog een broertje Stephan(21) en zijn vriendin Renske(21)

ik ben 1,64 lang en heb bruine ogen en lang bruin haar! toen ik nog een heel klein baby'tje was hebben ze ondekt dat ik CF(taaislijmziekte) heb. sinds die tijd heb ik tot mijn 4e jaar vaak in het ziekenhuis gelegen. toen ik bijna van de basisschool afging lag ik voor het eerst in het ziekenhuis voor mijn gevoel omdat ik het sinds die tijd echt besefte..met vallen en opstaan heb ik mijn diploma vmbo-k gehaald. toen ik een jaar off 16 was ben ik een hele tijd ziek geweest veel benauwd en vaak opgenomen, dat waren vaak de hormonen enzo..toch ben ik doorgestroomd naar het ID-college waar ik detail-handel deed. daar heb ik mijn diploma verkoopchef gehaald en toen ik die had ben ik fijn gaan werken. ik ging 20 uur in de week werken bij de C1000 en dat doe ik eigelijk nog steeds, ik ben eigelijk overal inzetbaar, zo zit ik bijv. kassa maar ook sta ik in de slagerij en op de vleeswaren en vakken vullen doe ik ook nog dus lekker afwisselend.
op 14 maart 2008 leerde ik Marcel kennen en op 29 september 2008 hebben we ons verloofd..en 13 augustus 2010 zijn we gelukkig getrouwd. inmiddels gaat het met mijn gezondheid ook erg goed ik ben al 5 jaar redelijk stabiel met 1 of 2 keer in het jaar een opname en ben nu dan ook al ruim 2 jaar uit het ziekenhuis.

verder houdt ik van:
- kleine kinderen/kinderen
- knutselen
- breien
- shoppen
- leuke uitstapjes
- theater
- bioscoop
- foto's
- muziek
- tv kijken
- ons katje Micky

ik houdt niet van:
- in het ziekenhuis liggen
- ruzie
- liegen
- pesten

dit was het geloof ik wel, een verkorte versie van mij!
morgen weer een nieuw stukje..

4 opmerkingen:

 1. Leuk stukje! Ik houd ook helemaal niet van in het ziekenhuis liggen :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Rianne,
  leuke introductie.
  Je moet vast nog wennen aan je nieuwe achternaam :-) Had ik tenminste wel heel erg.
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk stukje heb je geschreven.
  en indd wil je niet nog overal per ongelijk je eigen naam neer zetten haha. zou ik wel hebben denk ik
  liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen