Pagina's

zondag 27 maart 2011

lekker weertje :)

we hebben heel de week van het mooie weer mogen genieten! heerlijk in het zonnetje gezeten.

dinsdag waren Sam en Daan bij mij aan t spelen..eerst hebben we heerlijk op de grond gespeeld en daarna zijn we lekker naar de kinderboerderij geweest, waar we eerst bij alle beestjes hebben gekeken en daarna heeft Sam nog even heerlijk in de speeltuin gespeeld en heeft Daan in de buggy geslapen..hier wat foto's:
daarna heb ik Sam en Daan weer bij Nathalie gebracht en hebben we gezellig samen een boterhammetje gegeten. om kwart over 3 moest ik bij de tandarts zijn omdat ik dacht dat ik een gaatje had..want had erg last van me kies links boven. er is een foto gemaakt en later heb ik gebeld en kon die echt niks vinden, jeeeej geen gaatjes maar nog wel pijn met koud drinken en eten pff hij hoopt dat het binnen een paar weken over is en anders moet ik terug komen.

woensdagmiddag lekker gewerkt en woensdagavond vierde een collega zijn verjaardag en toen gingen we gezellig met de vakkenvullers bowlen dat was erg gezellig!

donderdag weer werken en 's avonds met marcel cadeautje uitgezocht voor mijn verjaardag ben wel pas 28 april jarig, je kan het maar beter alvast in huis hebben he :P

vrijdag was ik lekker vrij en kwam Caroline met kleine Timon gezellig een bakkie doen! was erg gezellig kreeg nog een klein cadeautje van hun, oorbellen met aan de ene kant een bloem en de andere kant alleen een ring net als in GTST ze staan echt super mooi! smiddags zijn me mams en tante geweest me tante moest nog even de foto's van de trouwreportage kijken en daar wat van bestellen dus dat is nu eindelijk ook gebeurt. vrijdagavond hebben we bij paps en mams gegeten lekker broodje hamburger en daarna hebben we samen op de bank gezeten en Rambo gekeken want die was op tv. zaterdag ging marcel klussen met mijn broer een tuintje mooi maken en een stijger erbij maken enzo. en ik heb eerst gewacht op een pakketje en daarna ben ik met mams boodschappen gaan doen! smiddags nog even naar zoetermeer geweest met mams en heb ik ook alvast me cadeau van paps en mams en opa en oma's gekocht, dus dat is ook vast binnen. s' avonds zijn we onverwachts met Matthijs en Sabine uit eten geweest gewoon even in de stad bij een cafe'tje was erg leuk en hebben ook erg lekker gegeten. daarna nog even op de bank gehangen en toen lekker naar bed. vanmorgen niet heel veel gedaan en vanmiddag lekker naar buiten gegaan we hebben met Marcel zijn nieuwe auto gereden pff wat een groot ding is dat.. maar ik kan er wel mee rijden :P maar was wel erg lekker buiten.. daarna nog even naar Stephan en Renske, want Renske is morgen jarig en die vierde het vanmiddag al voor ons. net hebben we lekker een tomatensoepje met stokbrood gegeten en toen was het weekend al weer bijna voorbij..

en dan nog:

ik word in oktober voor de 3e keer tante! whoehoe Elroy en Thessa krijgen een broertje of zusje!

ik vind het zo leuk. zal wel even zwaar worden voor me zus dus wel zullen wel vaak in lelystad te vinden zijn :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten