Pagina's

maandag 6 juli 2009

zus en zwager jarig
zaterdagochtend gewerkt en daarna heeft mars me opgehaald en hebben we Essie opgehaald en zijn we richting lelystad want me zus en zwager vierde hun verjaardag.. rond 2 uur waren we daar en hebben cadeautje gegeven enzo, Elroy zat in het badje daarna nog ff met hem gespeeld en geknuffeld. lekker taartje gegeten natuurlijk..en we waren voor de verandering een xtje met alle broers en zussen + aanhang bij elkaar dus hebben gelijk ook eventjes een leuke foto gemaakt :D Elroy is ook alweer ruim een half jaar gaat echt heel snel hij word al groot en een stoer jongetje :) we zijn weer een beetje op tijd naar huis gegaan..we hebben bij labraque gegeten dat is niet te duur daar dus daar kun je gerust een hapje gaan eten.. we zijn savonds nog ff naar den haag gereden en hebben daar amerikaanse auto's gezien enzo, zaten echt hele mooie auto's tussen.
zondag niet heel veel gedaan smiddags een stukje gefietst, t was harleydag dus zijn we nog ff bij de motors wezen kijken en daarna lekker naar huis gebbqt na de regenbui zeg maar gerust hoosbui :P we hebben daarna lekker op bed de film ice age gekeken. en vanmorgen een beetje uitgeslapen en daarna naar heb gemeentehuis gegaan om een nieuw IDkaart aan te vragen want de 13e is die verlopen dus nu kan ik hem maandag ophalen en dat is precies de 13e dus k ben precies op tijd:P dat soort dingen stel ik altijd uit tot het laatste moment, want je moet bij het gemeentehuis vaak heel lang wachten voor je aan de beurt bent. vanmiddag gewerkt en vanaaf gezwommen met mama en Essie. morgen lekker vrij morgeochtend uitslapen en smiddags controle in t erasmus mc ben benieuwd daar schrijf ik dan morgen wel weer ff over!
liefs

1 opmerking:

  1. Heey meid,

    Wat wordt dat ventje alweer groot zeg!! Jeetje wat een dotje.. geniet maar lekker van dat kereltje.. ziet er erg leuk uit!! Elroy, echt een mooie naam!

    Gefeliciteerd nog met je zus en zwager! ;)
    x Melanie!

    BeantwoordenVerwijderen