Pagina's

zondag 26 juli 2009

VLIEGEREN...

zo van t weekend niet heel veel gedaan vrijdagavond ff naar scheveningen gereden, zaterdagochtend gewerkt en daarna met mams ff naar Alphen shoppen voor een nieuwe korte broek voor mams:P uiteindelijk niet gelukt:P savonds lekker bij mars gegeten en een filmpje gehuurd..en lekker op tijd naar bed. vandaag heb ik niet heel veel gedaan.. vanmiddag zijn we naar de Maasvlakte gereden en hebben we daar heerlijk met Mars zijn nieuwe vlieger gevliegerd, of hij eig want voor mij was de vlieger te groot:P Devon wilde graag mee, dus die is ook gezellig mee geweest. wel leuk hoor zo'n kleintje mee, aleen blij als je hem daarna weer bij mams kan
brengen hahah t was aan het strand erg mooi weer, heb samen met Devon heerlijk taartjes gemaakt in het zand en lekker bij de zee, met emmertje en schepje :D rond half 5 waren we weer thuis en hebben nog ff Devon thuis gebracht en toen lekker in de tuin gezeten, gegeten en na het eten hebben Mars en Stephan nog ff gebadmintond in de tuin en ben ik nog ff met Joyce en Devon in de straat met de bal bezig geweest! net heerlijk in de tuin gezeten en zo ga ik heerlijk lekker slapen ! morgenmiddag werken en morgenavond zwemmen en dan dinsdag weer lekker vrij!


O ja en voor ik het vergeet afgelopen week was ik 1 jaar uit het ziekenhuis! ja dat is best uniek voor mij! meestal is het toch wel raak om de 5 a 6 maanden! dus ik ben supertrots op mezelf en iedereen hier natuurlijk ook!!!

liefs

1 opmerking:

  1. Hoi Rianne,

    Zoals je ziet ben ik een nieuwe volger van je blog geworden :-) Ik vind het leuk om andere avonturen van CF-ers te lezen. Goed zeg dat je een jaar 'ziekenhuis vrij' bent. Mooi zo houden :-)
    Groetjes,
    Esther (mama van Ruben)

    BeantwoordenVerwijderen