Pagina's

zondag 26 juli 2009

CFBEACHDANCE 2009

vorig weekend was het dan zover, zaterdagochtend richting badhoevendorp om daar onze tassen in het hotel neer te zetten en in te checken.. rond 12 uur waren we er, dus de tassen boven gezet en nog ff gerelaxt en om half 1 naar beneden. helaas door het weer waren de motorrijders er niet.. dus zijn we met een aantal auto's richting bloemendaal aan zee gegaan.. daar de auto geparkeerd kaartje voor de auto gekocht en toen op naar Woodstock 69. t waaide erg hard maar verder scheen het zonnetj af en toe en was het weer goed!
we hebben daar eerst wat gedronken en iedereen gedag gezegd enzo, toen nog ff lekker op het strand gezeten.
ook gaven ze nog een leuke kitesurf demonstratie, want omdat de wind te hard was en de golven te hoog.. mochten we zelf het water nie op ;) wel zijn Remke en ik met nog een paar wezen skimboarde!! daar kregen we les in, in t begin ging het nog niet echt maar uiteindelijk kon ik toch op de plank blijven staan :D t was ook zwaar vermoeiend telkens achter je surfboard aan rennen :p maar gelukkig hebben we ondanks dat ook heel veel lol gehad, onder het skimboarde heeft het 5 minuutjes hard geregend en daarna was het heerlijk droog en kwam het zonnetje weer door en ging de wind weer liggen!

t was ondertussn etenstijd en iedereen had al gegeten behalve wij, dus heb nog ff bij Veronica geregeld dat we wat patat en frikandellen kregen!
n het eten nog ff gezellig met Renske en Monique zitten kletsen en ook nog heerlijk buiten gezeten in het zonnetje met Marcel en Robert.
rond een uurtje of 9 waren we weer in het hotel en hebben heerlijk ff ontspannen op bed gezeten en daarna lekker in bad of gedoucht, zijn ook nog ff op de kamer bij Marcia..hebben we nog gezellig zitten kletsen toen was het zo 12 uur en zijn we heerlijk naar bedje gegaan. zondagochtend lekker om half 10 aan het heerlijke ontbijt..lekker croissants en heerlijke broodjes op de zondagmorgen..na het eten ff afscheid nemen van iedereen en toen lekker naar huis!!

iedereen die CFBD weer mogelijk gemaakt heeft heel erg bedankt het was weer een superdag!!!!


liefs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten