Pagina's

zondag 28 juni 2009

heerlijk weekend

donderdag was ik lekker de hele dag vrij, normaal moet ik altijd werken en dan ben ik vrijdag vrij maar nu was het omgekeerd omdat er al collega's op vakantie zijn, dus heb ik donderdagmorgen heerlijk gesport en smiddags kwam Essie we wilde eerst gaan zwemmen maar omdat er best een windje stond en de zon elke keer wegging durfde we het toch niet aan..
dus zijn Essie me tante en ik de stad ingegaan hebben wat leuke kleding voor me nichtje gekocht en rond half 5 waren we weer thuis nog ff in de straat met de bal sportief gedaan en toen lekker bij Marsie gegeten om 8 uur bij me oom en tante zijn heb ik op Essie en der broertjes gepast, we hebben singstar op de playstation gedaan was best leuk haha en grappig elke keer de slappe lach :) vrijdagochtend gezwommen met mams en daarna smiddags gewerkt, savonds lekker de pan aangezet en broodje frikandel gegeten en met Marsie naar Scheveningen gereden en hebben daar heerlijk gewandeld! heb ook gelijk een nieuwe foto voor m'n blog gemaakt :) zaterdagochtend gewerkt, smiddags met mam en pap naar de Makro geweest daarna nog ff de stad in en tegen de avond met Marsie bbqen bij een collega van Mars was erg gezellie, ik moest natuurlijk terug rijden:P vanmorgen naar me zus, want me zwager is jarig. ze vierde het wel niet maar mams en ik zijn toch ff langs gegaan hebben ff met Elroy gek gedaan..hij word echt al groot :D rond 2 uur waren we weer terug, daarna ff naar mars zijn huis geweest heerlijk op bed tv gekeken en daarna bij mij eten en vanaaf nog ff een heerlijk stukje gefiets naar vrienden daar ff wat gedronken en toen weer terug en hier lekker in de tuin gezeten bij de vuurkorf! dat was het wel weer voor nu...


liefs xxx

1 opmerking:

 1. Heey wijffie,,

  Kijk dat is zeker een lekker weekendje meid! Fijn dat je zo hebt genoten..
  Ik wou even zeggen, dat ik heel erg vaak op je blog kijk.. en bijdeze ook beloof vaker te krabbelen!! Ik zou het leuk vinden als je ook bij mij is krabbelt. ;)

  Ik hoop dat je vaker zulke mooie weekenden mag hebben meid!!

  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen