Pagina's

donderdag 21 mei 2009

lang geleden..

daar ben ik weer is, had ff geen zin en geen tijd om hier wat neer te zetten! dus nu toch maar weer ff een update :)

gelukkig gaat het met mij qwa gezondheid erg goed, bijna nergens last van..af en toe van de hooikoorts maar daar slik ik pilletjes voor. vorige week maandag lekker gewerkt en savonds met me mams gesport, dinsdagochtend had ik lekker vrij en heb ik met me mams boodschapjes gedaan op me nieuwe fiets..want me accu van me auto was stuk(hij is gelukkig weer gemaakt) savonds heb ik lekker bij Mars gegeten en daarna naar de avondvierdaagse gekeken was een lange stoet en veel kindertjes gezien. woensdagochtend foto's opgehaald bij de Hema en heb ik lekker zitten plakken in me plakboek smiddags gewoon gewerkt en savonds met Matthijs en Mars een ritje op de motor gemaakt, Mars kon een motor lenen dus zijn lekker 2 uurtjes gaan rijden ik achterop natuurlijk, is ook nog erg vermoeiend was het na 2 uur wel zat:P
donderdagochtend om 11 uur begonnen met werken en was pas om kwart over 5 klaar dus een lange dag.. savonds naar de opticien voor Mars, zijn ogen op laten meten..maar gelukkig hoeft ie nog geen bril :) vrijdagochtend werken en smiddags met mams boodschappen gedaan en zakjes klaargemaakt voor de avondvierdaagse.. om half 8 savonds richting de stad om wat zakjes uit te delen, Joyce gemist die liep bijna vooraan maar konden we niet vinden tussen al die mensen, Joey en Sanne wel gevonden en Ruben ook gemist is ook lastig zoeken tussen al die kinderen maar ze hebben allemaal hun zakje gehad :) en waren er ook erg blij mee!
zaterdagochtend werken en smiddags met mams boodschapjes gedaan en savonds heerlijk bij mars geslapen..zondag is Essie geweest en hebben we lekker thuis gekletst en een filmpje gekeken.. savonds wezen bowlen natuurlijk niet gewonnen(en ook niet laatste) maar was wel erg gezellig! maandagochtend naar de fisio geweest ging ook allemaal lekker.. smiddags gewerkt en savonds met mams gezwommen en daarna samen naar Jacq, Jechiel en Elroy toe.. nog wat gedronken en daarna lekker geslapen, dinsdag zijn we gezellig naar lelystad centrum geweest en Bataviastad lekker winkelen.. en daarna nog wat boodschapjes gedaan en heerlijk gegeten:P
rond 8 uur weer lekker naar huis en waren we om kwart over 9 thuis lekker op tijd naar bed want was erg moe..gisterochtend heb ik heerlijk uitgeslapen en daarna om 12 uur bij c1000 gewerkt en om 6 uur pas klaar..na het eten Essie opgehaald en met Mams en Essie wezen zwemmen was leuk en daarna kwam Essie ook nog gezellig slapen dus was ook weer aardig laat geworden, vanmorgen ook weer redelijk op tijd op..vanmiddag met Essie naar Stolwijk gefietst ff op bezoek bij Matthijs en Marcel die daar een tuintje aan het aanleggen zijn! hebben lekker in het zonnetje gefietst, ow ja ook nog ff de stad ingeweest was pottenbakkersfestival dus zijn nog ff een rondje gelopen en een ijsje gehaald..
voor het eten naar Mars en daar op de playstation Cars Race gespeeld samen met Essie, kon het alleen niet echt winnne grrr..:P lekker patatjes gegeten en daarna Essie weer naar huis gebracht! en nu dan zo lekker naar bed en slapen..want morgen weer om half 10 werken!
en misschien ook nog ff sporten daarna als ik zin heb, dat heb ik namelijk de laatste paar weken helemaal niet meer..ook geen zin in de zonnebank ff een dipje denk..maar zwemmen doe ik wel en dat is ook goed voor je :)

zo is het verhaaltje denk ik wel weer lang genoeg:D
xxx liefs

1 opmerking:

  1. SUPER LEUKE FOTO'S!

    Hoop dat je snel uit je dipje komt meid..
    Liefs, melanie!

    BeantwoordenVerwijderen