Pagina's

dinsdag 7 juni 2011

van alles en nog wat

t is alweer een poosje geleden dat ik wat geschreven heb, sinds vandaag ben ik van mijn kuurtje Tavanic af dus ben benieuwd hoe het van de week verder gaat..vorige week ben ik weer rustig aan begonnen met wat te werken, vorige week heb ik 3 x 2 uurtjes gewerkt wat eigelijk wel aardig ging had alleen wel spierpijn na de eerste keer werken omdat ik toch 5 weken niets gedaan had.
vorige week maandagavond ben ik naar me zus gegaan en heb ik daar met mams geslapen, dinsdagochtend zijn we gezellig met de kids naar ballorig geweest wat wel aardig vermoeiend was maar smiddags toen de kindjes op bed lagen hebben wij ook even gerust. afgelopen weekend verder niet heel veel gedaan, lekker uitgerust en Marcel heeft bij mijn ouders de nieuwe slaapkamer van mijn ouders gestuuckt..eerst waren het 2 kamertjes die van mij en van mijn broer en dat word nu 1 grote kamer dus ben benieuwd hoe het er straks uit komt te zien
ook ben ik ondertussen weer bij de KNO arts geweest, het zag er opzich wel redelijk uit links was orima alleen rechts was een beetje onrustig, moet gewoon blijven spoelen en de komende 3 maanden pilletjes slikken voor de pollen zodat het hopelijk in de holtes een beetje rustig blijft. over 3 maanden moet ik dan ook weer terug komen.
gister heb ik 3 uurtjes gewerkt en dat ging lekker dus woensdag en donderdag weer 3 uurtjes en volgende week zie ik dan wel weer. Marcel gaat vrijdag op circuit rijden in Assen met zijn motor samen met Matthijs en nog een heleboel andere...pff als hij maar voorzichtig doet ;)
owja en we hebben een paar weken terug een nieuwe bank gekocht ik weet niet of ik dat al verteld had maar t is een hele grote mooie hoekbank, we krijgen hem in week 27 dat is begin juli. als we hem hebben staan dan zal ik zeker even een foto plaatsen :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten