Pagina's

maandag 23 augustus 2010

Disney land Parijs :)

we zijn weer lekker bijgekomen van onze kleine huwelijksreis naar Disneyland Parijs.
dinsdagochtend om 9 uur zijn we vertrokken richting Parijs en rond half 3 waren we bij het hotel, Hotel Santa Fe..we mochten om 3 uur onze kamer in, maar toen we ons hadden gemeld bij de receptie konden we gelijk naar onze kamer. ff de spullen in de kamer gelegd en toen op naar het park, met de pendelbus zijn we naar het park gegaan. eerst zijn we naar de village gegaan om daar te kijken waar je allemaal kon eten enz. toen het park in daar hebben we het park verkent, kijken waar je overal met de rolstoel naar binnen kon, want die hadden we natuurlijk wel mee want 4 dagen lopen dat trek ik echt niet. woensdag zijn we het park in gegaan en hebben we alle atrakties gedaan, daarna zijn we naar de studios gegaan om te kijken wat we daar allemaal konden doen. we hebben heerlijk bij een steakhouse gegeten dat was echt super lekker! daarna zijn we weer richting het park gegaan en hebben we de mickeyshow gezien en de lichtjesparade en daarna als afsluiting het vuurwerk! was echt supermooi! voor we bij het hotel waren was het rond 12 uur dus gelijk ons bedje in en lekker slapen. donderdag zijn we naar Disney studios gegaan en hebben daar een magic show gezien die super mooi was..daarna zijn we nog in een paar achtbanen geweest en naar de show met auto's die allemaal trucjes uithalen enzo. toen we daar alles hadden gezien. aangezien je met een rolstoel bent mag je bijna overal voor dus waren we redelijk snel klaar zijn we ff lekker naar het hotel gegaan en hebben daar heerlijk een uurtje of iets meer geslapen. savonds hebben we nog heerijk patatjes gegeten en zijn we redelijk op tijd gaan slapen. vrijdag was het alweer tijd om naar huis te gaan..we zijn eerst lekker op ons gemak gaan ontbijten en alle spullen in de bus gezet en toen zijn we richting de trein gegaan en daar zijn toen zijn we naar de eifeltoren geweest! was mooi maar t was zo warm en er stond een wachtrij van 3 uur ofzo dat we niet de eifeltoren op waren gegaan.
rond 3 uur waren we weer terug bij het hotel en zijn we naar huis gaan rijden, hebben bij antwerpen nog een uur in de file gestaan en waren rond 9 uur bij mijn ouders om de rolstoel daar weer te parkeren en even te vertellen hoe het was. de vuurkorf ging aan dus we zijn nog een poosje blijven zitten me broer was er ook dus was wel gezellig en rond half 11 waren we dan lekker thuis en konden we heerlijk in ons eigen bedje slapen.
nu hebben we nog heerlijk deze week samen vrij, al moet ik dan zaterdagochtend wel een poosje werken en volgende week gaat het gewone leven weer beginnen..
2 opmerkingen:

 1. Ziet er gezellig uit dame.

  dikke kus Annelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig hebben jullie het gehad. En jullie hadden heerlijk weer, zie ik. Lekker!

  Mooie foto van de eiffeltoren, trouwens ;).

  Xx, Judith

  BeantwoordenVerwijderen