Pagina's

dinsdag 13 oktober 2009

vakantie Lommerbergen :)

zo, nu heb ik even de tijd om me weblog bij te werken..k ben er ff lekker een weekje tussenuit geweest met me ouders en met Marcel naar Landal park de Lommerbergen.. van 3 tot 9 oktober, me ouders waren vrijdagmiddag al weggegaan maar ik moest zaterdagochtend nog werken dus gingen wij zaterdagmiddag weg.
donderdag rond een uur of 3 kwamen we daar aan, en hebben we alles uitgeladen we hadden ook 4 fietsen bij ons zodat we daar lekker kunnen fietsen vooral als het huisje niet dicht bij het zwembad was enzo.. maar gelukkig zaten we heel dicht bij het zwembad en de plaza. mams en ik zijn daarna lekker een uurtje gaan zwemmen..toen hebben we lekker een patatje gehaald, marcel en paps hebben savonds het park en de omgeving verkent op de fiets en wij hebben heerlijk op de bank tv zitten kijken bij het vuur:P
zondagochtend zijn mars en ik door het park gelopen en heb ook nog ff in de speeltuin geschommeld enzoo..ja voel me soms ook nog een kind:P tegen het middageten kwamen Matthijs en Sabine nog ff langs en hebben we eerst wat geborreld en zijn daarna het park afgelopen dan kwam je gelijk in een bos dus hebben heerlijk gelopen in het bos. savonds een soepje gegeten met brood en daarna nog ff rummikub gespeeld en toen gingen Matthijs en Sabine weer op weg naar huis. maandagochtend zijn we met ze alle gaan zwemmen, smiddags zijn we naar Dusseldorf gereden het was niet erg mooi weer dus overal was het grauw en regende het maar we hebben ons daar wel vermaakt..richting het vakantiepark hebben we natuurlijk heel lang in de file gestaan maja.
dinsdag zijn we naar Overloon geweest naar het Liberty museum dat is het grootste oorlogsmuseum van nederland, was heel erg leuk hebben ons daar goed vermaakt we keken onze ogen uit. toen we thuis kwamen hebben we boodschapjes gedaan en hebben we heerlijk gegourmet :D savonds zijn Marcel en ik samen nog ff naar de plaza geweest om een paar potjes te poolen. woensdagochtend zijn mam en ik in Venlo gaan winkelen hadden niet echt veel gekocht, smiddags om hafl 3 hebben we gebowld en savonds hadden ze bingo in de plaza dus daar hebben we ook aan mee gedaan. had zelfs 2 prijzen gewonnen..dat is altijd fijn! donderdag zijn we naar valkenburg geweest, zijn daar in de gemeentegrotten geweest, was erg interresant maar toch ook wel raar dat daar met de 2e wereldoorlog mensen ondergedoken zaten. daarna hebben we heerlijk een patatje gehaald en zijn we nog een stukje gaan lopen door valkenburg. na het avondeten zijn we nog ff gaan zwemmen en hebben we in de plaza nog wat gedronken en gepoold er was ook live muziek dus we konden lekker meezingen:P en toen was het alweer vrijdag op tijd op en de spulletjes bij elkaar pakken en inladen in de auto om half 11 de sleutel ingeleverd en daarna nog ff met ze 4e midgetgolf gedaan. daarna lekker naar huis! :)

van t weekend hebben we verder ook nog best druk gehad. zaterdagochtend heb ik alweer gewerkt. smiddags met mams ff naar de winkel en daarna nog ff een appeltaart gebakken, savonds zijn we op visite geweest bij Saskia en Denis. zondagmorgen lekker uitgeslapen daarna naar me ouders om daar me broertjes verjaardag gevierd wan die was gister eigelijk jarig. rond 3 uur kwamen Mark, Elles, Lotte en Benthe op visite dat was ook erg leuk! daarna weer naar me ouders om daar lekker soep met brood te eten en savonds kwamen er nog allemaal vrienden van me broertje dus hadden ze de vuurkorf maar aangestoken..k ben lekker om half 10 naar bed gegaan want k was het helemaal zat van de drukke week en het drukke weekend. maandagochtend lekker uitgeslapen en smiddags gewerkt, na het eten savonds nog ff et mams gezwommen heerlijk ontspannen zo'n vrouwenuurtje :)
vanochtend dan weer oppassen op Sam en Juda omdat bijbelvereniging hadden en vanmiddag met mams weg geweest en Mars moest vanmiddag naar de tandarts want hij had al een week last van zijn verstandskies zat een gat in en was dus ontstoken dus de tandarts heeft hem er gelijk uitgehaald. Mars had er erg veel last van dus hij was op tijd op bed en pijnstillers genomen hopen dat het morgen een stuk minder is..
zo was het wel weer voor vandaag heb weer aardigstuk geschreven ;)


liefs

1 opmerking:

  1. Lekker dat je zo genoten hebt van je weekje vakantie!

    Gr. John.

    BeantwoordenVerwijderen