Pagina's

vrijdag 16 oktober 2009

Botsing... :(

gisteravond rond half 8 toen ik bij Marcel vandaan kwam t was best druk op de weg, Marcel woont vlakbij de stad en het was koop avond k reed in de spoortunnel en het was rood dus ik stopte netjes klapt er een vrouw achter op me auto..
dus wij ff verderop bij de schouwburg stoppen ff kijken of er wat was buiten de pijn aan me nek en me hoofd..er was niet heel veel te zien alleen het nummerbord was los..dus die mevr had me kaartje gegeven en ik naar huis, me broer nog laten kijken blijkt me klep niet meer dicht te kunnen die zit helemaal scheef en me bumper is kapot er zit een gat in bij het nummerbord..dus maar even naar die mevrouw bellen dat we het schadeformulier toch maar in moeten vullen omdat het mij anders te veel gaat kosten, waren haar man en zij nog ff naar mijn huis gekomen om te kijken en hun hadden geen schade alleen een deukje in het nummerbord, dus schadeformulier ingevuld en toen zijn ze weer weg gegaan..k had toch wel erg last van me nek, dus toch maar ff naar de huisartsenpost, de huisarts ff gekeken maar gelukkig niets aan de hand, t zijn waarschijnlijk gewoon de spieren in de nek die een klap hebben gehad, k moet goed rust nemen en vandaag een trui met kol aan doen of een sjaal omdoen zodat het lekker warm blijft en geen kou krijgt ;)
dus nu maar regelen met de verzekering en me auto laten maken, want is toch wel erg lastig als je je achterbak niet kan gebruiken ivm met boodschappen enzoo...me broer heeft de klep gelukkig gisteravond dicht gekregen met veel geweld, dus ik ga vandaag heerlijk rustig aan doen ben gelukkig vrij!! :)

volgende keer hopelijk weer een leuker bericht!!

liefs

3 opmerkingen:

 1. Jeetje is dat even schrikken of niet! Gelukkig ben je er goed vanaf gekomen! Volgende keer iets minder hard op de rem trappen;) (of de mensen achter je moeten gewoon uit hun doppen kijken:P)

  xxx Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Getverderrie wat een rot bericht.
  hou die nek wel goed in de gaten hoor!!!
  Dat zijn rare dingen.
  Vervelend dat je schade hebt maar gelukkig pakt de verzekering dat zo op. Mensen letten helaas vaak niet goed op in het verkeer. Als motorrijdster ben ik heel alert want nu is het een kofferbak maar stel je voor dat dit met de Blade was gebeurd, dan was het een heel ander schade en letsel plaatje geweest. Dus doe voorzichtig en geniet van de rust.
  Groetjes,
  Veronica

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hey tamara, het was de schuld van die mevrouw want die zat niet op te letten, we stonden voor het stoplicht en die was rood..ze zat een andere kant op te kijken daarom remde ze te laat en zo botste ze tegen mij op en om niet op de auto voor me te klappen moest ik snel me rem intrappen! snapje';)

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen