Pagina's

woensdag 28 oktober 2009

groot onderzoek

gister weer het jaarlijks grootonderzoek gehad, moest al erg vroeg me bed uit om kwart over 6 pff om 7 uur zaten we in de auto richting rotterdam..om 8 uur moesten we ons al melden voor een dagopname, toen k op de longafdeling kwam hebben ze me gelijk al lek geprikt gewoon de controle en de bloedsuikers gelijk. daarna kwam de fysio langs en die had eigelijk niet heel veel te vertellen want alles gaat zijn gangetje k zwem 2 x in de week en probeer ook 2x in de week te sporten op de sportschool..de maatschappelijk werkster kwam daarna en die was ook zo weer weg had niet veel te vertellen want ik ben gelukkig en alles gaat goed :) daarna naar de KNO arts geweest, geen poliepen gelukkig wel vaak last van me holtes dat ze vol zitten..en nu ook aardig verkouden als het nog erger word dan moet ik geopereerd worden om me neusschotje recht te zetten, want dan kan alles er beter uit en zitten me holtes ook niet meer zo vol..maar voorlopig nog ff niet.. daarna een foto laten maken van me longen en de longfuncties gedaan die waren ook allemaal prima zelfs iets beter als vorig jaar :)
daarna is de diatiste nog ff geweest, dat was ook allemaal goed ik ben goed op gewicht en met de rest gaat ook alles prima..nog even bij de verpleging wegen en nog ff de suiker meten en dat was ook helemaal goed gelukkig! daarna naar huis..

dus was een lange vermoeiende dag met veel wachten...

liefs

3 opmerkingen:

 1. Hee. Wat fijn dat alle onderzoeken zo goed zijn! Echt mooi. Heb je die vervelende dag ook weer gehad ;)

  Groetjes Gwen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi:)

  Dankjewel voor je bericht op mijn site.
  Het is inderdaad een lange intensieve dag, en ben altijd blij als ik er weer voor een jaartje van af ben.
  Waarschijnlijk heb ik het dan gewoon net zo getroffen, dat er geen 1 persoonskamer vrij was;) Maar was wel een beetje vervelend met alle gesprekken. RUmoerig en weinig privacy;) Maar goed, we hebben het weer gehad, en zijn er voorlopig weer vanaf:)
  Blij dat alles goed gng met je:)

  Groetjes MArianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bekende verhalen hoor. Ik ben zelf altijd aan het docteren (met astma en heb ook zo'n neusoperatie gehad dit jaar) en mijn zoon heeft CF dus ik begrijp er iets van... Sterkte

  BeantwoordenVerwijderen