Pagina's

dinsdag 26 juli 2011

wat is vakantie toch lekker

had net een heel stuk getypt en nu is alles weg, omdat ik via mijn laptop niet me berichten kan publiceren :S hopelijk dat het nu beter gaat we hebben even wat instellingen veranderd. ook heb ik last met het plaatsen van berichten bij andere op hun blog ik kan niet via mijn google account reageren, dus doe het nu vaak anoniem hebben mensen hier ervaring mee en wat kan ik er aan doen zodat ik wel weer via google account een berichtje kan achterlaten..

verder gaat hier alles redelijk lekker rustig aan doen, uitslapen en niks moet behalve dan me medicijnen. doet mijn i-neb het niet meer pff k zou vandaag een leen  apperaat krijgen omdat die andere dan gemaakt kan worden. maar nog niet gekregen dus kan nu ook mijn Tobi niet sprayen, pulmo kan ik in de porta neb doen maar voor de tobi heb ik daar geen spullen voor dus hopen dat ie morgen binnen komt. ben ook weer gestopt met de prednison dat was maar een kuurtje van een week, gelukkig maar want heb echt last gehad van slapeloosheid dus ben nu de schade aan het inhalen met slapen :) wel ben ik wat minder aan het hoesten maar of ik ook echt een betere longfunctie heb dat zullen we 16 augustus zien dan moet ik weer op controle bij de longarts, als het dan nog zo  laag is voor mij doen dan moet ik weer een infuuskuurtje want alleen dat helpt tegen de bacterieen.

vandaag is me 'zussie' Esmee weer gezellig een dagje geweest, ze was 2 weken op vakantie geweest en gaat morgen nog een keer voor ruim 2 weken op vakantie dus moet haar weer missen pff wel jammer maja ze moet ook lekker genieten met haar vriendinnetjes. vanmiddag zijn we lekker gaan zwemmen met ze 3en was erg gezellig maar ook wel vermoeiend..hebben daarna ook heerlijk op de bank gelegen :)

5 opmerkingen:

 1. Hoihoi, ik hoop dat je longfunctie weer wat gaat stijgen en je geen infuus nodig hebt! Over je google account, ik had dat ook een tijdje, en toen zag ik dat bij de inlog-window, "aangemeld blijven" stond aangevinkt, toen ik dat uitzette kon ik weer wel overal reageren, het klinkt niet echt logisch maar dat was bij mij blijkbaar het probleem.
  Liefs van Sandy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi hoi

  ik hoop dat je longfunctie stijgt en je geen kuurtje hoeft.

  veel liefs xx marion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. btw hoe heb je die foto's zo boven aan je blog gekregen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik hoop het ook, maar er is best een grote kans dat het wel moet:S ik heb dat zelf gemaakt via Picasa en dan gewoon als foto invoegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. owja, je kan je blognaam neerzetten en daar kan je ook een foto uploaden ;)

  BeantwoordenVerwijderen