Pagina's

dinsdag 26 oktober 2010

kinderboerderij..

vandaag kwam kleine Sam weer bij mij spelen, 1 keer in de 2 weken komt Sam de dinsdagochtend gezellig bij mij op de flat spelen..af en toe gaan we dan wat leuks doen en vandaag gingen we dus gezellig samen naar de kinderboerderij. t was wel een beetje koud maar we hebben het naar ons zin gehad en vooral sam op de tractor ;)

verder gaat het wel redelijk, de medicijnen beginnen wel een beetje te werken. het slijm komt aardig los en kan het dus ook wat makkelijker ophoesten. ben benieuwd of het echt gaat helpen. we zien het wel :) morgen ga ik weer 3 uurtjes werken en donderdag 3.5 uur, en dan heb ik alweer lekker weekend en dan kan ik weer heerlijk uitrusten. marcel is nu aan het werk hij moet de hele nacht werken dus ik heb het grote bed heel de nacht alleen, wel een beetje koud hoor ;) haha
4 opmerkingen:

 1. Is Sam een neefje van je? Prachtige foto's... hij heeft zich prima vermaakt zo te zien. Ik lees zo nu en dan je blog. Leuk om je belevenissen mee te maken. Mooie trouwfoto ook op je blog. Jullie zien er super gelukkig uit!
  Groetjes Esther
  (mama van Ruben met CF)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi ,
  volgens mij passen best veel cfers op de kinderen van hun zus of broer ,ik pas morgen 4 dagen op de dochters van mijn zus en dat is ook erg gezellig.
  toen de oudste geboren werd heb ik 4 jaar lang elke week 2 vaste dagen opgepast.
  ik heb nu ze ouder zijn een super leuke band met mijn nichtjes.
  groetjes een medecfer manon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja we hebben ons zeker vermaakt, Sam is geen neefje van me..hij is het zoontje van een goede vriendin van me en hij heeft ook nog een broer een zus en een klein broertje! de 2 kids van me zus wonen in lelystad dus die zie ik iets minder vaak maar ga er maandag en dindsdag weer heen :) en we bellen ook veel of op msn via de webcam :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje zeg!!

  Jij ook hoor,

  Liefs Mel!

  BeantwoordenVerwijderen