Pagina's

woensdag 20 oktober 2010

controle EMC

gisteren ben ik even op bezoek geweest bij de longarts, de uitslagen van het grootonderzoek waren eigelijk allemaal goed behalve dan dat me longfunctie iets naar beneden was gegaan en ik nog steeds veel moe ben. ik krijg nu vanaf vrijdag floxapen en mag dan dus ook 2 weken niet zoveel werken, ik ga vanplaats 20 naar 10 uur werken en kijken of dit gaat helpen en dan moet ik 9 november weer longfunctie blazen en naar de internist en dan aan het eind van de middag belt de longarts even over de uitslag en hoe ik me voel enzo en als het dan nog niet beter is dan moet ik er toch echt aan geloven een infuuskuurtje.
ik heb ook gewoon groen sputum alleen ze kunnen niks vinden :S dus dat is wel balen.

verder gaat hier alles zijn gangetje marcel is weer lekker aan t werk, hoest nog wel en heeft ook nog steeds een beetje last van zijn keel :( voor de rest hebben we het lekker druk heel de week wel wat te doen, dat is eigelijk ook wel erg zwaar.

xx

3 opmerkingen:

 1. He Rian,

  Ik begrijp nooit zo goed waarom ze dan toch zo snel een infuuskuur geven. Mijn arts doet dat echt alleen maar als er duidelijk iets in het sputum aanwezig is wat niet met een gewone kuur weg te krijgen is en als er verdere klachten zijn van heel erg hoesten en benauwd. Dus niet bij moeheid en groen slijm zeg maar.
  Was even benieuwd:)
  X Marcia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Rianne,
  Hoop dat je snel meer energie hebt.
  En dat jouw groen snel weer normaal wordt.
  Liefs, Veronica

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Marcia -> bij mij kunnen ze eigelijk bijna nooit wat in het sputum vinden al ben ik superbenauwd en heel veel hoesten dan kunnen ze vaak nog niks vinden :S dus dan zou ik nooit een kuur kunnen krijgen :) we hopen ook dat het met de pillenkuur beter word, k ben gewoon heel veel moe en ook meer benauwd, en misschien werk ik ook wel teveel in de week dat ik dat moet gaan minderen maar eerst maar even deze kuur afwachten :)

  BeantwoordenVerwijderen