Pagina's

donderdag 28 februari 2013

snotverkouden of toch?

vorige week, de kindervakantie toch iets teveel gedaan. woensdag heerlijk gezwommen met R en L, daarna na me zus en vrijdag naar de Huishoudbeurs met mams, Jacqueline en Yenthe. Elroy en Thessa waren het weekend bij mijn ouders dus zijn we zaterdagmiddag ook nog naar Monkeytown(binnenspeeltuin) geweest. zondagochtend opgepast in de chreche.
daarna was ik helemaal gesloopt, benauwd hoesten en heel de middag op de bank geslapen was al een tijdje niet echt lekker maar nu barste de bom :( teveel gedaan, maar het is allemaal zo leuk en dan is het moeilijk kiezen.
deze week dus rustig aan, lekker bank hangen, filmpjes kijken, veel slijm ophoesten en bij een beetje inspanning grote hoestbuien :s en dan daarbij ook nog snotverkouden. had vorige week al een kuurtje Co-trimoxazol gekregen en zondag daarbij met Minocycline gestart. kan ook al een paar nachten niet in slaap komen als ik ga liggen ga ik hoesten dus..slaaptekort pff.  vandaag maar een mailtje de deur uitgedaan naar de longarts/cfverpleegkundige, ben benieuwd wat nu verder.

1 opmerking:

  1. he getsie! zoveel leuke dingen, dat is ook lastig! goed uitrusten hoor!

    BeantwoordenVerwijderen