Pagina's

donderdag 26 april 2012

kuurtje

ik voel me al een poosje niet echt lekker, zit niet altijd even lekker in me vel..heb weinig energie en ben bij inspanning snel benauwd. ik zit al een jaar in de ziektewet dus daar moeten ook dingetjes voor geregeld worden omdat ik voorlopig toch echt niet meer red om te werken.
vorige week sputum op kweek laten zetten en bloed uit me PAC laten tappen, vandaag even gemaild voor de uitslag. het bloed was oke maar wel weer bacterien gevonden in het sputum dus toch maar een
pillenkuurtje voor 3 weken. vandaag gelijk begonnen dus ben benieuwd of het helpt..

nog 2 nachtjes en dan is het tijd voor een feestje, ik ben dan jarig en word 25 jaar :)
me zus en zwager en de kids komen het hele weekend naar mijn ouders dus supergezellig maar ook erg druk. zondag gaat me zus weer naar huis samen met haar man en 1 kindje de andere 2 kindjes blijven nog een nachtje bij opa en oma, dus met koninginnedag zijn Elroy en Thessa gezellig hier, kunnen we gezellig over de rommelmarkt wandelen. maandagavond brengen we hun weer thuis en blijven mams en ik daar nog gezellig een nachtje slapen en gaan dan dinsdagavond weer naar huis.
dus heb een drukke week voor de boeg, morgenochtend alleen sporten en nog wat boodschapjes doen en verder lekker niks :)

1 opmerking:

  1. Hoi Rianne,
    van harte gefeliciteerd met je verjaardag.Maak er een groot feest van!!! Groetjes van Plony & Alma

    BeantwoordenVerwijderen