Pagina's

dinsdag 24 januari 2012

controle internist

vanmorgen naar het Erasmus MC geweest voor controle bij de internist, ik had om kwart voor 12 een afspraak maar we werden pas om half 1 naar binnen gehaald dus t liep aardig uit. eigelijk alles was goed behalve staal die heb ik waarschijnlijk te kort, maar omdat ik 14 februari toch voor controle moet bij de longarts en me PAC ook door moet laten spuiten gaan ze het dan afnemen, het is niet zo ernstig dat ik gelijk moest laten prikken voor 1 buisje dus dat is wel fijn. over 6 maanden pas weer terug naar de internist tenzij ik ernstig staal te kort heb....
daarna met mams een lekker broodje gehaald bij het restaurant, die we in de auto hebben opgegeten. vanmiddag dan ook nog mee haartjes geverfd weer een stukje donkerder ziet er weer leuk uit :)
 morgenochtend heb ik een psycodiagnostische toets om te kijken of ik nog kan werken en wat ik dan wel en niet kan enz.. dus ben benieuwd wat er uit komt duurt wel 6 weken voor ik de uitslag krijg dus moet dan ff geduld hebben. morgen ga ik weer gezellig richting lelystad naar me zus een nachtje logeren en dan donderdagmiddag weer terug..

1 opmerking: