Pagina's

zondag 24 januari 2010

voorbereidingen..

daar ben ik weer is, k heb niet zo heel veel meegemaakt en heb het best druk gehad de laatste tijd vandaar dat ik niet zoveel op me blog heb geschreven!
wel hebben we begin januari de reuni van Fok 4 gehad, en dat was echt leuk:D super om iedereen weer te zien en gezellig met elkaar te kletsen..savonds zijn we naar mama mia geweest en hebben daar heel erg van genoten! nog een borreltje na afloop en rond half 3 ons bedje in..

ook de voorbereidingen van het huwelijk schieten al op.. de datum staat natuurlijk al vast, ook de eet-feest lokatie hebben we vast gezet! dus dat is ook weer geregeld. me jurk heb ik gister opgehaald dus die hangt nu netjes bij me oma in een kamertje waar toch nooit iemand komt en dan 6 weken van tevoren ga ik terug naar de winkel en dan maken ze hem helemaal goed en dan krijg je hem weer mee naar huis.. ook zijn we bezig met een fotograaf daar gaan we 2 februari heen, je kan het maar beter allemaal geregeld hebben :D t is z 13 augustus...

verder gaat het wel redelijk met mij..heb een klein beetje last gehad van de buikgriep gehad die hier in de omgeving heerste, maar t was niet zo erg dat ik echt ziek in bed lag. wel ben ik snel moe, dus dat is wel minder dat komt waarschijnlijk omdat ik ineens van 4 x5 uur werken naar 5x4 uur werken was overgestapt omdat er iemand voor langere poos in de ziektewet zit..maar gelukkig hebben ze er een oplossing voor bedacht en kan ik weer gewoon mijn eigen uren werken hopen dat ik dan wat minder snel moe ben en al me andere dingetjes weer kan gaan doen die me nu niet echt lukken, kan ik weer lekker 2 x in de week zwemmen en weer wat sporten dat is toch wel erg fijn!!

liefs

1 opmerking:

  1. Spannend hoor al die voorbereidingen!

    xxx Daphne

    BeantwoordenVerwijderen